14 okt 2011

CreCs WORLDTOUR-live

Op 1 oktober 2011 bestond CreCs Concept & Creatie 10 jaar. Om dit te vieren bracht CreCs het feest naar naar haar klanten toe in plaats van andersom. Alle klanten hadden al wat triggers (lees: een leuke ansichtkaart uit het Oirschotse) voor de ludieke actie ontvangen.

De enige echte CreCs WORLDTOUR had zijn kickoff op 29 september. In wit tenue, blauwe schoenen en het Worldtour-logo op de buik maakte het CreCs-team een rondje langs haar klanten. Alle klanten bezoeken in één dag is niet te doen, dus werd slechts een select gezelschap in de buurt bezocht.

De kickoff startte op Moorland 4 en wel om 8 uur met een blauw champagneontbijt, speeches en handjes schudden. De Moorland 4-collega’s versierden de CreCs-medewerkers met hoedjes uit alle landen. Ook kregen boeken ter inspiratie cadeau. Eigenaar van CreCs René Jansen kreeg van zijn medewerkers, om in het thema te blijven, een landkaart waarop de hele WORLDTOUR lang polaroids uit de hele wereld geprikt kunnen worden.

De klantentour – in de CreCs WORLDTOUR tourbus (beplakt door Studio Schoot) liep van Nuenen naar Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Zaltbommel, Best en weer terug naar Oirschot. Overal werd de opvallende ‘CreCs was here'-sticker als stempel achtergelaten.

Ook meedoen met de CreCs WORLDTOUR? Kijk op www.crecs.com en plak mee!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten