17 mei 2011

Racor’s Libelle Zomerweek 2011 in Almere


Racor Nederland voorziet de ruim 350 stands op het strand van Almere van stroom. Om een indruk te krijgen van de grootte van het evenement: het evenemententerrein is 650 x 120 meter. Allereerst worden alle voorzieningen, van groot tot klein, aangelegd, maar ten tijde van het evenement (de zomerweek duurt inderdaad 7 dagen) zijn de technisch beheerders van Racor 24/7 aanwezig om de standhouders daar waar nodig technisch van dienst te zijn.

Libelle Zomerweek vanuit de lucht.
Dit is er nog maar één (van de velen!)
Tijdelijke huisvesting van La Place, niet zomaar een tent...

Behalve voor de standhouders heeft Racor ook het complete keukencomplex van La Place (V&D) voorzien van electriciteit. In totaal staan er 25 generatoren. Al vanaf het begint van de maand mei zijn twee engineers van Racor aan de slag (en standby) om alles in goede banen te leiden. Vergeet daarnaast niet de chauffeurs van Racor die continu af en aan rijden om het juiste materiaal aan te leveren. Een flinke klus. Gelukkig hebben we een fantastische lente (voor de zomerweek).

Klik hier voor de plattegrond van de Libelle Zomerweek 2011. www.libellezomerweek.nl/media/images/Plattegrond_Special.pdf

Geen opmerkingen:

Een reactie posten